Werkwijze Opportuna

Onze werkwijze

Optimale en gestructureerde groei, wendbaarheid en weerbaarheid vraagt om een uniek model. Een model dat gefocust is op groei, ambitie, stabiliteit, veiligheid, duurzaamheid en accuratesse en gericht op agilie, behendigheid en snelheid. Deze modellen combineert Opportuna voor elke opdrachtgever verschillend en op maat. Het multidisciplinaire team van Opportuna zorgt ervoor dat voor elke situatie de best mogelijke oplossing wordt gevonden voor een vast bedrag per maand op basis van een op maat gemaakt advies en methodiek.

Hoe doen we dit bij Opportuna?

Na het invullen van de (gratis) Groei Audit, nemen wij contact op voor een intakegesprek, aan de hand van de Groei Audit en het intake gesprek wordt er geanalyseerd welke complexiteiten, groeibelemmeringen en/of kansen er aanwezig zijn. Deze casuïstiek bespreken we grondig in het multidisciplinaire team van Opportuna zodat we scherp in beeld krijgen waar de aandachtsgebieden liggen. Nadat wij u hiervan op de hoogte hebben gesteld, gaan we gezamenlijk bepalen met welke (combinatie van) groeigebieden we gaan starten.

Voor de dienstverlening worden vooraf de doelstellingen, de looptijd en een vast maandelijkse investering bepaald zodat u als opdrachtgever ook vooraf weet waar u aan toe bent. Op basis van de wensen en eisen worden de specialisten indien nodig opgeschaald en kan het advies ook worden afgeschaald. Het gehele multidisciplinaire team is tijdens de vooraf bepaalde looptijd beschikbaar indien de omstandigheden hierom vragen. Met dit unieke geïntegreerd maandelijks vaste budget en multidisciplinaire expertises en diensten ondersteund Opportuna u op het pad van authentieke innovatie om kansen voor ontwikkeling, groei en modernisering maximaal te benutten.

Bij Opportuna krijgt u altijd één vaste contactpersoon (SPOC) met daarachter vanzelfsprekend het multidisciplinaire team van specialisten. Dit scheelt tijd en zorgen maar nog belangrijker het zorgt voor de gewenste resultaten. Opportuna combineert een brede focus met specialistische expertise met als resultaat kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

De zekerheden van Opportuna

  • Heldere communicatie;
  • Een nuchtere aanpak;
  • Focus op resultaat en groei;
  • Aandacht voor u en uw onderneming;
  • Specialistische en multidisciplinaire kennis;
  • Kennis van u en de branche waarin u opereert;
  • Een goed op u en elkaar ingespeeld team.

Bij Opportuna bent u altijd verzekerd van doeltreffend, snel en kostenefficiënt organisatieadvies! Uw organisatie blijft hiermee tijdens de groei en de transitie extra wendbaar en weerbaar. We leveren aandacht, kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit, binnen de vooraf bepaalde looptijd en budgetten. Ieder project wordt met een onze unieke methodiek per opdrachtgever op maat toegepast. Door echt te luisteren, analyseren en te adviseren, werken we samen aan de beste oplossing die naadloos aansluit op de specifieke wensen en behoeften. Opportuna helpt u effectief, gestructureerd en doelgericht na te denken over de korte en lange termijn doelstellingen.

Dit alles voor een vast bedrag per maand!

Overzicht subsidieregelingen

Snel zien welke subsidieregelingen er zijn? Klik dan hier voor ons compacte overzicht van de subsidieregelingen.

Ontdek onze Groei Audit

Geïnteresseerd geraakt? Bent u benieuwd hoe uw organisatie ervoor staat? Vul de Groei Audit dan snel in!

Afspraak maken met onze experts

Wilt u een persoonlijk gesprek met onze experts waarin u voorzien wordt van passend advies? Maak direct een afspraak.
icon

Contact opnemen met Opportuna

Wilt u direct contact met een van onze experts? Neem direct telefonisch of via ons contactformulier contact op.