Judith Caanen

Leiderschaps en teamontwikkeling

Judith Caanen is eigenaar en oprichter van Development Room. Sinds 2000 is zij actief als leiderschapsexpert, executive coach en teamcoach. Haar missie met Development Room is organisaties te laten excelleren, door leiders, professionals en teams te begeleiden naar de ‘next level’. De kern van haar werk bestaat uit het ontwikkelen van organisaties door zich te richten op persoonlijke ontwikkeling van leiders en professionals. In teamontwikkeling trajecten maakt ze ongewenste (en veelal onbewuste) dynamieken zichtbaar om vervolgens passende interventies in te zetten, die ervoor zorgen dat de energie weer gericht kan zijn op het leveren van resultaten. Judith voltooide de studies International Business Administration, Bedrijfskunde, Management Consultancy en Executive Coaching.  Ze is ruim 10 jaar gecertificeerd Insights-consultant voor Gedragsanalyses, Talentenanalyses, Drijfverenprofielen en Teamprofielen. Werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van academische centra en universiteiten tot start-ups en productieomgevingen. Judith combineert een sterk ontwikkeld analytisch vermogen met betrokkenheid een grote sensitiviteit voor persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Ze heeft een uitstekend gevoel voor timing van haar interventies en weet creatieve invalshoeken te kiezen als zaken vastlopen.

Haar organisatie Development Room is opgericht in 2010 en bestaat uit een sterk team van experts op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en coaching. Met pragmatisch en helder advies, training en coaching bouwt Development Room mee aan het succes van uw organisatie.

“Strong connections build great companies”. Daar geloven we in en vanuit die visie werken we op individueel, team- en organisatieniveau.  Ontwikkeling staat nooit op zichzelf maar heeft altijd verbinding met de omgeving. Daarom benaderen wij organisatieverandering en ontwikkeling altijd vanuit de context, niet vanuit de incidentele vraag. We werken dan ook bij voorkeur vanuit een duurzaam partnership met onze klanten, waarbij lange termijn ontwikkeling onze focus is.

Contact met Judith