John Meijering

Online Marketing, strategie en webdesign (mede-oprichter)

John Meijering is eigenaar en oprichter van Emixion en als online marketingspecialist verbonden aan Opportuna. John is een wandelende encyclopedie omtrent alles wat enigszins te maken heeft met online marketing en web development. Hij draait zijn hand niet om voor een complexe online marketingstrategie, het ontwikkelen van social media campagnes en het creëren van écht waardevolle content. Dit alles doet hij het liefst om anderen echt verder te helpen!

In 2005 trok John de stoute schoenen aan en deed hij waar hij tot dan toe alleen van droomde: hij startte zijn eigen online marketing bureau. Een flinke dosis ondernemingsdrang, een grote portie lef en een diep gekoesterde droom hebben ervoor gezorgd dat John nu, 15 jaar later, aan het roer van een fanatiek en bruisend online marketing bureau staat.

We helpen organisaties graag met groeiambities middels een gloednieuwe website of webapplicatie, de meest creatieve en effectieve designs bedenken en graag de juiste online marketingstrategie ontwikkelen! We beschikken we over een sterk team van online marketeers, designers en web developers. We creëren impact, zodat de toekomstige ambities van opdrachtgevers óók impact creëren. Het doel is om ervoor te zorgen dat organisaties de juiste doelgroep(en) bereiken en activeren met de juiste boodschap op het juiste moment op het juiste apparaat met de juiste prikkel. 

Vraag is alleen nog, wat kunnen we met ons team betekenen?

Contact met John