Financieel & Corporate Finance

Opportuna levert hoogwaardige financieel advies. Wij hebben een grote diversiteit aan kennis en ervaring in huis en streven ernaar om onze klanten optimaal te ontzorgen op financieel gebied. Dit doen wij op het gebied van accountancy, belastingadvies, audit & assurance, corporate finance en salarisadministratie. De experts van Opportuna zien het grotere geheel én zijn benaderbaar. Creativiteit in ons advies, verder denken dan onze neus lang is en in korte lijnen communiceren. Dat vinden wij belangrijk. De drempel voor het leggen van contact is laag, de kwaliteit van onze service is hoog.

Q1: Mijn financiële situatie is niet overzichtelijk. Wat nu?

Wanneer bent u voor het laatst in staat geweest om uw financiën overzichtelijk te presenteren aan het management? Om een onderneming goed te kunnen sturen, zijn managementrapportages noodzakelijk. Een managementrapportage is meer dan een balans en een winst- en verliesrekening. Om een actief financieel beleid binnen uw organisatie tot stand te brengen is het van uiterst belang dat er een goed managementinformatiesysteem in de organisatie aanwezig is. Dit biedt overzicht, rust en geeft de mogelijkheid om realistische plannen en doelstelling te kunnen maken.

Q2: Ik overweeg om binnenkort een onderneming te kopen of verkopen. Waar moet ik rekening mee houden?

Speelt u met de gedachte om een koop of verkoop van een onderneming te doen, maar durft u de stap niet goed te zetten? Door de veranderende markt en de actualiteit hebben zich nieuwe kansen op de overnamemarkt voorgedaan. Sommige sectoren gaan door een gouden tijd, terwijl andere ondernemingen hard moeten werken om het hoofd boven water te houden. Een ideale kans dus om de koop of verkoop van een onderneming te (her)overwegen. Tegen een goede prijs een onderneming (ver)kopen is een mooie investering in de toekomst. Onze financieel adviseurs kennen de markt als geen ander en spelen in op de ontwikkelingen van deze tijd. Wij staan graag voor u klaar!

Q3: Ik wil me focussen op wat écht belangrijk voor mij is. Kan Opportuna mij geheel ontzorgen op financieel gebied?

Zeker! Opportuna staat graag voor u klaar op het gebied van financiele ontzorging. Als ondernemer krijgt u met allerlei financiële zaken en beslissingen te maken. Deze beslissingen hebben vaak zowel een zakelijke als een emotionele kant. Wij begrijpen dat dit veel verschillende vragen op kan roepen. Door onze vakkennis, ervaring en persoonlijke dienstverlening kunnen wij u optimaal begeleiden en/of ontzorgen op financieel gebied. Dit doen wij met veel enthousiasme, professionaliteit en oog voor uw persoonlijke behoeften.

Ontdek onze Groei Audit

Geïnteresseerd geraakt? Bent u benieuwd hoe uw organisatie ervoor staat? Vul de Groei Audit dan snel in!

Afspraak maken met onze experts

Wilt u een persoonlijk gesprek met onze experts waarin u voorzien wordt van passend advies? Maak direct een afspraak.